Tralogo.jpg (112902 bytes)    Bannerelrapido1.gif (13955 bytes)     Tralogo.jpg (112902 bytes) 

El Rapido Links naar :
Rally-Kalender 2012
Uitslagen
Overige Rapido links
Foto`s Ibiza
Foto`s Leon
TRA Links :
Home pagina
Stichting TRA
Nieuws
Filmpjes
Gastenboek
Mail stichting TRA
Vraag & aanbod

 

 

 

 

 

 

 

 logoseatsport.gif (3039 bytes)

 

WELKOM BIJ TEAM EL RAPIDO ..... EEN ONDERDEEL VAN TRA-RALLYTEAMS
Henk van de Kamp ( Bestuurder )

Henk is werkzaam bij Pon's Automobielhandel, de importeur voor VW, Audi en Seat als technisch specialist. Natuurlijk rijdt hij in één van deze producten. Na een aantal jaren te hebben gereden in een VW Golf G60 en later de GTI, wilde Henk graag de overstap maken naar een auto die in de groep N kon uitkomen. De Seat Ibiza GTi was de auto die daarvoor het meeste in aanmerking komt. Tijdens de Rally van Hellendoorn 2004 werd deze auto na een aanvaring met een boom volledig afgeschreven en er werd in de winter van 2004/2005 een complete nieuwe Ibiza gebouwd. In 2005 hebben Henk en Ferry deelgenomen aan het sprintkampioenschap, in 2006 aan verschillende wedstrijden. De mooiste wedstrijd in 2006 was die van de Rally van Ieper in België, dit keer samen met Arjan Valk als navigator. Voor het jaar 2008 werd besloten met een nieuwe auto aan rally evenementen deel te nemen. De "oude" Ibiza werd verkocht en een nieuw model Seat Leon werd omgetoverd tot een rally-auto, een Seat Leon 2.0 TFSi. In 2007 heeft Henk tijdens een paar wedstrijden de nodige rallykilometers afgelegd, in 2008 werd de auto een heel seizoen ingezet. Dat was ook de bedoeling in 2009 totdat de equipe in aanvaring kwam met een boom tijdens de ELE Rally. Het herstellen kostte zoveel tijd dat in dat jaar alleen nog de rally in Barneveld werd verreden. In 2010 heeft de equipe zich helemaal gericht op de deelname aan de WK wedstrijd in Duitsland, de Deutschland ADAC Rally. In 2012 zal er weer aan een beperkt aantal wedstrijden worden deelgenomen met Joyce Ruiter als navigatrice.


Saskia Bleijenberg ( Navigatrice )

Saskia is pas 19 jaar oud maar al vanaf haar 15e jaar druk met de rallysport als navigatrice. In de afgelopen jaren zat ze als navigatrice bij verschillende rijders, dit jaar gaat ze in principe éénmalig de stoel innemen van Arjan. Saskia is heel fanatiek, ambitieus, wil heel graag zelf gaan rijden en zeker niet bang.

Arjan heeft zijn stoel afgestaan omdat hij erg druk is met de op het circuit voor jonge rijders Formido Suzuki Swift Cup. Daar heeft hij de taak van de Suzuki Sportcoördinator en is o.a. verantwoordelijk voor de hospitality. Deze cup gaat  in 2012 zijn 6e jaar in met het "nieuwe" type Swift Sport na 5 succesvolle jaren met het vorige type. Er is weer voor 3 jaar getekend en gaat minimaal door tot 2015.

         

De nieuwe auto in zijn eerste seizoen. In 2012 zal er aan de auto iets meer veranderen dan in de afgelopen jaren. Naast wijzigingen in sponsornamen zal er ook een nieuwe "look" komen. De auto blijft in Divisie 1, 2WD aangedreven niet aangepaste auto's.

SPONSOREN 2009

 

logo drvinyl.jpg (4179 bytes)

 

 

 MN

Meewis Nijkerk B.V.

 

 

 

 

 

 

  Sponsor worden?

Wilt u net zoals bovenstaande bedrijven worden vermeld en daarmee het Rallyteam El Rapido sponsoren, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de stichting TRA over de mogelijkheden.

Er zijn verschillende pakketten voor een hoofdsponsor, subsponsors en co-sponsors.

Er zijn mogelijkheden zoals:

Bestikkering van de Auto

Bestikkering van de service bus

Badges op kleding rijders en navigator

Badges op kleding service team

Verbinding naam hoofdsponsor aan het rallyteam

Plaatselijke kranten

Vakbladen sponsors

Bladen seat importeur

TV zendtijdtijd inkoop

Plaats voor VIP tent op de service

Gebruik van de mogelijkheden om te adverteren op de website van de stichting TRA

Organisatie van een VIP relatie dag            

Copyright:2009 TRA-Rallysport